Screens

 

De screen is één van de meest verkochte zonweringproducten van dit moment. Een screen is een zonweringsdoek dat tussen twee geleiders naar beneden hangt. Het doek is niet zo maar een doek; het is gemaakt van glasvezel waardoor het zonlicht gefilterd wordt en waardoor u tevens naar buiten kunt blijven kijken. Andersom geldt dat niet; van buiten naar binnen kijken is vrijwel onmogelijk waardoor u geen last van inkijk heeft.

 

De voordelen voor u op een rij:

  • Gebruiksvriendelijkheid: Zeer geschikt bij een beperkte ruimte om een zonwering te plaatsen.

  • Zonlicht en warmte wordt tegengehouden.

  • Zicht naar buiten blijft behouden.

  • Visuele comfort is zeer kleurrijk

 

 

Visueel comfort

De structuur van het screendoek zorgt ervoor dat het zicht naar buiten niet verdwijnt als de screen naar beneden is, waardoor het men van zich af kan blijven kijken. Het voorkomt een opgesloten gevoel en geeft binnen het vrije gevoel, omdat men niet van buiten naar binnen kan kijken.

 

Gebruiksvriendelijkheid

In tegenstelling tot de traditionele zonweringsystemen is de screen niet gevoelig voor een regenbuitje. Dit maakt het mogelijk de screen te gebruiken ook als de weersomstandigheden dit anders niet zouden toelaten. Hierdoor is het met een screen altijd prettig thuis komen, omdat de men de screen preventief kan laten zakken. Vandaar dat de populariteit van de screen ook enorm gestegen is.

 

Kleine systemen

De relatief kleine screenkasten zorgen ervoor dat de screen vrijwel in iedere situatie toepasbaar is, ook op plaatsen waar men anders geen zonwering zou kunnen plaatsen.

 

 

Homepage

Kantoor

Nijmeegsebaan 88/B

6564 CH Heilig Land-Stichting (Nijmegen)

Tel:  024 3541413

Fax: 024 3540454

E-mail: info@bazuinzonwering.nl

Website: www.bazuinzonwering.nl