Profiel

 

Hartelijk welkom!

 

Graag willen wij u op de hoogte brengen van onze diensten. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van binnen- en buitenzonwering. Een solide ervaring en specialisatie in maatwerkoplossingen op het gebied van buiten- en binnenzonwering, rolluiken en garagedeuren, reparaties, onderhoud en montages. Wij hebben in ons 16 jarig bestaan voldoende ervaring opgedaan en de juiste expertise ontwikkeld. De juiste oplossing, in samenwerking en overleg. Wij denken ook graag met u mee!
Zonlicht en zonnewarmte kunnen worden gereguleerd. Wij willen graag met u meedenken over hoe een teveel aan zonlicht en warmte een zo comfortabel mogelijk binnenklimaat te creŽren.

 

Wij zijn dealer van vele goede en bekende zonweringsfabrikanten zoals Verosol, Luxaflex, Velux en Hansa en geven dan ook 5 jaar garantie op onze zonweringen en 5 jaar op de motoren. Heel graag komen we op afspraak naar u toe om de vele mogelijkheden te bespreken, of te meten, wat mede gezien door onze ervaring op het gebied van zonwering in het algemeen de beste oplossing voor u is, iedere situatie is tenslotte weer anders.
 

Ter plekke kunt u de juiste kleuren en uitvoering kiezen wat mede bepalend is voor de prijs. Wij leveren en monteren zonwering in standaard maten en maatwerk, deze wordt door onze monteurs vakkundig en op de juiste wijze gemonteerd met de juiste materialen. De directe lijnen (rechtstreekse levering fabriek) met het productieproces en de flexibiliteit geven volledige controle over de kwaliteit, de levertijden en voordelige prijzen van de geleverde producten. Wij staan garant voor een scherpe prijs - kwaliteit verhouding van onze producten en diensten. Maar " Te goedkoop is meestal duurkoop! "

 

Kom eens langs of bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Ook kunt u ons emailen invullen.

 

Rob Bazuin

Directeur

 

We hebben diverse bekende merken o.a.:

 

 

Homepage

Kantoor

Nijmeegsebaan 88/B

6564 CH Heilig Land-Stichting (Nijmegen)

Tel:  024 3541413

Fax: 024 3540454

E-mail: info@bazuinzonwering.nl

Website: www.bazuinzonwering.nl