JaloezieŽn

 

Met een horizontale jaloezie heeft u een stijlvolle zonwering, waarbij zowel de lichtinval als ook het zicht naar binnen of buiten optimaal geregeld kan worden. Door de juiste keuze van aluminium of hout in combinatie van de interieur kleuren straalt er bij u, thuis of op de werkplek een bepaalde sfeer en uitstraling die u wenst.

JaloezieŽn (in de volksmond Luxaflex) zijn leverbaar in 16, 25, 35 en nog altijd ook in 50mm. Met de ontelbare kleuren in onze kleurenwaaier heeft u de keuze. Op een deur met spandraadjes? Voor ons geen probleem!! Wilt u verschillende kleuren in 1 jaloezie? Dat is ook mogelijk. U krijgt hoe u het hebben wilt, zelfs met een afstandsbediening is mogelijk!

 

 

      Perfectie tot in ieder detail!

                                                                               Perfecte raamdecoratie voor uw interieur van Palmshutters

 

 

 

Onze collectie Normandy shutters worden vervaardigd van Phoenix hout deze houtsoort staat bekend vanwege zijn gewicht, omdat dit zo laag is hangt deze shutter mooier af dan andere houtsoorten. Het gecontroleerde droogproces van het hout draagt zorg voor een duurzame shutter.

De verbindingen die in onze shutters gebruikt worden zijn ouderwetse pengatverbindingen, waardoor het verlijmde oppervlak maximaal is en optimale stevigheid wordt verkregen.
De technische zijstijl bestaat uit een kern van meerdere lagen hardhout dat resulteert in een hoge duurzaamheid en stabiliteit van de panelen. De lamellen in de panelen zijn kwartiersgezaagd waardoor een paneelbreedte van 90cm kan worden gehaald, dit zonder enige problemen zoals verdraaien of vervorming.
Palmshutters bestaan uit meerdere panelen ieder paneel wordt met de hand vervaardigd. Vanaf 2,5 meter worden de Palmshutters geleverd in een rails systeem, (omdat het anders te zwaar wordt voor de scharnieren). Palmshutters kunnen ook in diverse vormen gemaakt worden, bijvoorbeeld in een driehoek, of half rond of in een toog, geheel naar uw wens.

Niet alleen zorgt de kwaliteit van het hout voor de perfecte shutter, maar ook de wijze waarop deze vervaardigd is, is van groot belang.

 

We hebben diverse merken o.a.:

 

 

 

Homepage

Kantoor

Nijmeegsebaan 88/B

6564 CH Heilig Land-Stichting (Nijmegen)

Tel:  024 3541413

Fax: 024 3540454

E-mail: info@bazuinzonwering.nl

Website: www.bazuinzonwering.nl