Betaling

 

U kunt bij ons op diverse manieren afrekenen\betalen:

Uw bestelling wordt meestal tegen geringe vergoeding of als een soort service gratis bij u thuisbezorgd. Wij nemen minimaal 24 uur van te voren contact met u op om een afspraak voor de levering te maken. Bij montage door ons zullen de monteurs de bestelling bij u afleveren. De bestelling dient meestal dan eerst te worden afgerekend, waarna de monteurs zullen overgaan tot plaatsing. Na plaatsing kunt u de montage kosten afzonderlijk afrekenen, tenzij anders is afgesproken.

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling zelf af te halen. Natuurlijk worden hier dan geen kosten voor berekend. U kunt uw bestelling dan afhalen bij onze vestiging Nijmeegsebaan 88/B te Heilige Land-Stichting (Nijmegen).

 

Bij niet tijdige betaling is Bazuin gerechtigd de opdrachtgever zonder nadere ingebrekestelling een vertragingsrente van 1% per maand in rekening te brengen, een gedeelte van een maand daaronder begrepen, zulks vanaf de vervaldatum tot aan de dag der algehele voldoening.

De buitengerechtelijke kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever. Deze kosten worden in het algemeen gesteld op 15% van het in te vorderen bedrag.

 

Homepage

Kantoor

Nijmeegsebaan 88/B

6564 CH Heilig Land-Stichting (Nijmegen)

Tel:  024 3541413

Fax: 024 3540454

E-mail: info@bazuinzonwering.nl

Website: www.bazuinzonwering.nl